سفر به نیکاراگوئه1403

تور نیکاراگوئه

نیکاراگوئه کجا هست؟

نیکاراگوئه کشوری هست در آمریکای مرکزی که پایتخت آن ماناگوآ می باشد. نیکاراگوئه از نظر مساحت بزرگتن کشور امریکای مرکزی است و حدود 7 میلیون نفر جمعیت دارد. این کشور از شمال با هندوراس و از جنوب با کاستاریکا همسایه است. در ساحل شرقی آن دریای کارائیب و در ساحل غربی آن اقیانوس آرام قرار دارد. واحد پول آن کوردوبا نیکاراگوئه است. این کشور با تنوع نژادی بسیاری است که زبان رسمی آن اسپانیایی می باشد. 69 درصد از جمعیت آن مستیزو «دورگه سرخ پوست و سفید پوسته»، 17 درصد سفید پوست، 5 درصد سرخ پوست و 9 درصد سیاه پوست هستند.

چرا سفر به این کشور؟

در حدود ۲۰ سال گذشته، بخش گردشگری نیکاراگوئه دارای رشد اقتصادی بالایی بوده که نتایج خوبی برکیفیت زندگی و وضعیت مالی مردم این کشور داشته است. در سال 2001، میلادی مبلغ 600 میلیون دلار در گردشگری سرمایه گذاری شده است که بخش اعظمی از آن متعلق به سرمایه گذاران این کشور و ایالات متحده امریکا است. این کشور به خاطر چشم اندازهای زیبا، گیاهان و جانوران، فرهنگ، سواحل دریایی و البته دریاچه ها و اتش فشانهایش شهرت یافته است.

واحد پول کشور نیکاراگوئه

واحد پول این  کشور کوردوبا است.

پیش شماره تلفن این کشور

پیش شماره تلفن کشور نیکاراگوئه+505 است. این پیش شماره هرگز تغییر نمی کند و برای تمامی تلفن های ثابت و همراه در این کشور  استفاده می شود. بنابراین ، اگر قصد تماس با یکی از اهالی این کشور را دارید. باید ابتدا +505 را وارد کنید و پس از آن باقی شماره تلفن را وارد کنید.

شماره تلفن های اضطراری

پلیس :118
آتش نشانی: 115
اورژانس: 128

 

اماکن توریستی و جاذبه های دیدنی

آتشفشان ماسایا

آتشفشان فعالی به ارتفاع ۶۳۵ متر واقع در نیکاراگوئه در آمریکای مرکزی است. این آتش فشان بخشی از پارک ۵۴ کیلومتر مربعی موسوم به پارک ملی آتشفشان ماسایا می باشد. آتش فشان ماسایا که به عنوان یکی از فعالترین و غیرمعمول ترین آتشفشان های نیکاراگوئه شناخته می شود در اصل کاسه آتشفشان بازالتی گسترده ای با طول و عرض ۶ در ۱۱ کیلومتر و دیواره های شیبدار به ارتفاع ۳۰۰ متر است که در میان آتشفشان سپری پلیستوسنی عظیمی را به نام لاس سیرا ایجاد شده است.

پارک ملی آتشفشانی ماسایا

پارک ملی آتشفشانی ماسایا یکی از محبوب ترین سایت های جاذبه های گردشگری در منطقه اقیانوس آرام و نیکاراگوئه است برای بازدید روزانه هر روز از ساعت ۹ صبح تا ۱۶:۴۵ برای عموم باز است پارک ملی آتشفشانی ماسایا دارای مساحت حدود ۵۴ کیلومتر مربع و شامل دو آتشفشان و پنج دهانه است.

آتش فشان سر و نگرو

آتش فشان سرو نگرو آتشفشانی فعال در کوه های کشور نیکارا گوئه است اولین بار این آتشفشان در سال ۱۸۵۰ پدیدار شد و به همین دلیل نیز جوانترین کوه آتشفشانی در امریکای مرکزی به شمار می رود. مخروط خاکستر بازالت این کوه تضاد شدیدی با پیرامون سبز خود دارد.

 

 

 

 

 

 

 

پایتخت شهرهای بزرگ نیکاراگوئه

ماناگوآ

یکی از بهترین شهرهای کشور نیکاراگوئه محسوب می شود که مرکز استانی هم اسم خودش است. در این شهر بیش از ۱/۵ میلیون نفر زندگی می کنند و به طور کلی در لیست شهرهایی هست که بیشترین ادارت دولتی در آن قرار دارد و فضای اقتصادی خوبی را شکل داده است.

لئون

یک شهر سرسبز در کشور نیکاراگوئه است و طبیعت بکر آن در ذهن همه افراد نقش بسته است این شهر زیبا برای گردشگری بسیار عالی است و شرایط خوبی را شکل می دهد.شهر لئون یکی از شهر هایی است که جریان آب و هوایی آرام و مناسبی را شکل داده است. این شهر زیبا برای کسانی که با ویزای توریستی به کشور نیکاراگوئه سفر میکنند فوق العاده است.

ماتاگالپا

یکی از شهرهای تاریخی کشور نیکاراگوئه محسوب می شود.این شهر دارای مجسمه های جذاب و دل انگیزی است، این شهر زیبا به طور کلی یکی از بهترین شهرهایی است که برای تاریخ دوستان مورد تماشا قرار می گیرد. این شهر زیبا دارای بخش بندی های مختلفی است و شرایط جذابی دارد.

ماسایا

یک شهر متوسط از نظر وسعت است اما جاذبه های گردشگری بسیار زیادی دارد و میتواند انتخابی بسیار خوب باشد به طوری که با هزینه ای ارزان و گاه رایگان شرایط زندگی در آن رویت می شود. این شهر به طور کلی دارای درخت های نخل زیبایی بوده و یکی از بهترین شهرهایی هست که عوامل گردشگری ارزان را در آن میتوان تجربه کرد. از دیگر شهرهای کشور نیکاراگوئه، استلی، گرانادا، ساندینو و خینوتگا نام دارد. به طور کلی شهرهای دیدنی کشور نیکاراگوئه بسیار زیبا هستند. که با توجه به نوع و شیوه سفر، اهداف گردشگر و شرایط می توان هرکدام از آنها را در پکیج سفر جا داد.

غذا و خوراک در نیکاراگوئه

گالوپینتو (Gallo pinto)


قرار باشه اگر در نیکاراگوئه یک غذای ملی انتخاب شود آن چیزی جز گالو پینتو نخواهد بود. ترجمه نام این غذا می شود «خروس رنگ شده» که کمی عجیب است و اهالی می گویند این نام به رنگ های قرمز تیره، قهوه ای و سفید این غذا اشاره دارد. مواد اولیه اصلی گالو پینتو برنج و لوبیا است که هر کدام جدا پخته می شود و بعد از مخلوط شدن دوباره با هم سرخ می شوند. چاشنی ها و مواد دیگری مثل گوشت مرغ هم با توجه به فرهنگ ها و مواد اولیه موجود به این خوراک اضافه می شود. گالو پینتو در هر وعده غذایی حتی صبحانه هم سرو می شود.

برنج والنسیا ( Arroz a la Valencia a)

این غذا به اندازه ی تنوع دارد که می گویند هر خانواده آن را به روش خودش می پزد. مواد اصلی آن که برنج زرد و گوشت جوجه هست در همه ی این انواع مختلف، ثابت است. در ابتدا گوشت جوجه را با پیاز و فلفل می پزند و سپس برنج پخته شده را با آن ترکیب میکنند. سایر موارد اضافی وابسته به سلیقه و مناطق مختلف آمریکای لاتین میتواند کشمش، هویج، سوسیس، نخود فرنگی، گوجه فرنگی یا هر چیز دیگری باشد.

 

 

ویگورون (Vigorón)

این یک غذای خیابانی پرطرفدار در نیکاراگوئه است که روش پخت آسانی هم دارد. ترکیبات اصلی این غذا شامل گیاه مانیوک، گوشت و کلم است که در یک برگ موز پیچیده می شود. Vigorón را با دست یا چنگال می خورند و در برخی مناطق و به عنوان غذای جانبی در کنار غذای اصلی سرو می شود.

 

 

 

 

 

 

ناکاتا(Nacatamal)

در واقع «Nacatamal» نسخه نیکاراگوئه ای تامال است. برای تهیه این غذا از خمیر ذرت استفاده می شود و داخل آن را با مواد مختلفی مثل برنج، گوشت، سیب زمینی و زیتون پر می کنند. همه مواد لازم را داخل برگ موز روی هم می ریزند و بعد آن را با نخ می بندند. در مرحله پخت وابسته به این که از چه مواردی استفاده شده باشد آن را یا می جوشانند یا بخارپز می کنند به دلیل این که فرایند پخت آن زمانبر و دوشوار است کمتر از آن برای غذای روزانه استفاده می شود و بیشتر مخصوص و مناسبت های خاص است.

 

سوپ ترش(Sopa de mondongo)


مردم نیکاراگوئه باور دارند که هیچ یک از بخش های حیوانات و همینطور هیچ غذایی نباید دور ریخته شود. این باور را می توان در غذایی به نام «Sopa de mondongo» به خوبی مشاهده کرد. این غذا را با شکمبه ی گاو و در برخی موارد با پاچه ی آن درست می کنند. این غذای سوپ مانند را همراه با ترتیلا یا آووکادو می خورند. مردم باور دارند که این غذا خواص درمانی و انرژی بالایی داره.

 

 

مادروس در شکوه ( Maduros en Glori)


موز سبز و موز زرد دو بخش جدا نشدنی از غذاهای نیکاراگوئه هستند. موز به تنهایی یا پخته شده به عنوان یه میان وعده یا صبحانه مصرف می شود و حتی با افزودن مواد دیگری می تواند یه وعده ی کامل باشد. یکی از غذاهایی که با موز تهیه می شود همین Maduros en Gloria است.

 

 

 

 

سالپیکون(Salpicón)

هر کشوری در آمریکای لاتین طرز تهیه مخصوصی برای سالپیکون دارد و در برخی تفاوت به اندازه ای است که تشخیص دادند را سخت می کند. در نیکاراگوئه سالپیکون را با گوشت چرخ کرده ی ترکیب شده با پیاز، سیر و فلفل سبز درست می کنند. این غذا همیشه همراه برنج خورده می شود.

 

 

 

 

 

هندی قدیمی (India Viejo)


این غذا در اصل یک خورش غلیظ است که آماده کردن آن حدود دو ساعت طول می کشد. مواد لازم آن گوشت، پیاز، گوجه فرنگی ، فلفل، نعنا و ماسا است. گوشت همراه با آب نارنج سرخ می شود و بعد به آن ماسا افزوده می شود. سایر سبزیجات و ادویه ها هم در مراحل بعدی اضافه می شوند تا به غلظت مطلوب برسد.این خورشت را شبیه آش می خورند یا در کنار برنج سرو می کنند.

 

 

 

 

 

اخذ ویزای نیکاراگوئه

به صورت کلی و طبق توافقات و قراردادهای فی مابین ایران و نیکاراگوئه، نیکاراگوئه جز کشورهایی است که ورود به کشورش را برای ایرانیان آزاد کرده و به عنوان یک ایرانی نیاز به دریافت ویزا نداریم و با پاسپورت ایران اقامت ۹۰ روزه در این کشور برای ایرانیان مقدور خواهد بود ولی در عمل به جهت اتفاق‌هایی که در ۵سال گذشته در این مسیر همانند مسیر ونزوئلا افتاد، در حال حاضر گردشگران ایرانی جهت ورود و بازدید از این کشور می بایست نسبت به ارائه درخواست و اخذ ویزای توریستی اقدام نمایند.

مشاوره و برنامه ریزی ارائه درخواست و اخذ ویزای نیکاراگوئه با تیم تخصصی توتک سفر

مدارک لازم جهت اخذ ویزای توریستی نیکاراگوئه

  • پاسپورت امضا شده با حداقل ۶ماه اعتبار
  • ۲قطعه عکس ۴*۵
  • گواهی سلامت
  • ترجمه گواهی عدم سوء پیشینه و ترجمه شناسنامه
  • گواهی اشتغال به کار با ذکر سمت سابقه حقوق و همچنین ۳فیش‌آخر حقوقی، و یا ترجمه جواز کسب روزنامه رسمی اساس نامه شرکت
  • گردش حساب ۳ماهه بانکی همراه با نامه تمکن مالی
    سند ملکی در صورت وجود
  • دعوت نامه و یا رزرو هتل و پرواز و بیمه مسافرتی و برنامه سفر.
    کلیه مدارک باید به زبان اسپانیایی ترجمه شود و به تائیدیه دادگستری و وزارت امور خارجه برسد.

 

در مورد آیتینری سفر یا همان برنامه سفر در خصوص سفر به نیکاراگوئه با توجه به فاصله بسیار دور این کشور از ایران و قیمت های بسیار زیاد پرواز برای این مسیر از ایران، سفر تک مقصدی خیلی توجیح اقتصادی ندارد و برای موفقیت در اخذ ویزای این کشور نیازمند یک تیم متخصص می باشد که با توجه به اطلاعات و تجربه نسبت به طراحی برنامه سفر مناسب اقدام نماید تا با تهیه برنامه فنی شانس موفقیت را افزایش دهد با توتک سفر تماس بگیرین.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *